Hold fast. Her bygges på noget episk!

Jeg hedder Maria Rasmussen, og som certificeret livscoach er jeg passioneret omkring at vejlede mennesker i at udforske de fundamentale sandheder om Livskraft, Bevidsthed og Tanke.

Jeg er i gang med at skabe noget virkelig særligt – min nye hjemmeside (måske en smule dramatisk, men jeg er ret begejstret!), og mens jeg arbejder på at forbedre oplevelsen, er jeg stadig her for at hjælpe dig med coaching og besvare eventuelle spørgsmål.

Jeg er i øjeblikket på en spændende rejse mod at blive certificeret som 3P Coach, en proces der dybtgående styrker min forståelse for, hvordan vores tanker, følelser og indsigter er indbyrdes forbundne. Min tilgang adskiller sig fra traditionel coaching ved, at den fokuserer på en dybere udforskning af dit sande jeg og opdagelsen af den indre ro og klarhed, du allerede besidder.

Tak for din tålmodighed, og glæd dig til det, der er på vej!

 

Mens du venter, kan du finde mig på Instagram ...

Følg mit eventyr på Instagram, hvor jeg deler indsigt og værktøjer, der hjælper dig med at overvinde stress, angst og andre udfordrende følelser. Lær, hvordan du kan hæve dit bevidsthedsniveau og opnå en indre klarhed, der skaber magiske resultater i dit liv.

... eller du kan skrive dig op til mit nyhedsbrev - helt gratis.

Ingen spam. Kun e-mails med værdifuld indsigt og særlige tilbud, der hjælper dig til at leve dét liv, du drømmer om.

Privatlivspolitik